dijous, 30 de juliol del 2009

RECOMANACIONS DE KALANDRAKA/FACTORIA K PER A L'ESTIU

Aquestes són les recomanacions que ens fa aquesta editorial gallega especialitazada en els àlbums il·lustrats i en editar de manera fantàstica tots els seus llibres.

Clica en la imatge per veure-ho més gran. Una altra manera de veure més gran no sols les imatges sinó tota la pagina és prémer la tecla contorl i fer rodar la roda del ratolí.

BAOBAB I BAOTECA DEL MES D'AGOST

El Baobab d'aquest mes està dedicat al sol, l'estrella més important del nostres sistema solar. I com es fa notar aquests dies!, el carrer pareix un forn... i a més a més tots aquests incendis per tot arreu...però pesem que també és necessari per a la vida i que ens proporcionar una energia alternativa ( que possiblement caldria aprofitar mes).
Bé, reflexions a banda ahí teniu llibres, pel·lis, adreces d'internet, personatges relacionats amb el sol, receptes de cuina, còmics, cançons, etc. relacionats amb el sol.



I ací, teniu la Baoteca, amb moltes nivetats classificades per editorials. Són una bona font d'informació les publicacions del Baobab.

Open publication - Free publishing - More libros

Em posa't un enllaç permanent a l'apartat "enllaços interessants per a tu" per si vols consultar més sovint la pàgina de la llibreria Baobab.

dimecres, 22 de juliol del 2009

CURTMETATGES DIVERTITS

Els curmetratges són una bona forma d'expressió. Conten una història divertida en poc temps, sovint sense paraules, amb un final sorprenent: aquesta és la clau d'una bona història, un bon final que et deixe un bon gust de boca l'estona suficient com per a que et provoque una mena se sensació entre el plaer i l'enyorança.

Aquí van uns quants que he trobat en diferents llocs:


Comencem amb un que ja vam comentar en aquest bloc ja fa algun temps i que encara em quede encisat vegent-lo: L'home orquestra









dilluns, 20 de juliol del 2009

MÉS RECOMANACIONS DE LECTURA PER A AQUEST ESTIU

Des de la llibreria "Al·lots petit príncep" ens fan unes recomanacions per a llegir a la fresca aquest estiu.Preméu en la imatge per veure-la més gran:




I com que fa aquesta calor tan sufocant us pose aquestes imatges que ens traslladarà a un entorna més agradable i a més ens serveix per a anunciar, encara que ja ho sabreu, l'estrena de "Harry Potter i el misterio del príncipe"