dilluns, 30 de gener del 2012

A LA TAULA, A LA BIBLIOTECA I AL LLIT, AL PRIMER CRIT!!

CARTELL BO Aquest és el cartell que hem fet per a que recordeu que del 5 al 9 de març hi ha una exposició de llibres fantàstica i tot un seguit d'activitats sobre l'alimentació que anirem deesvelant a poc a poc.

Si s'adoneu li hem posat a la biblioteca el nom d'una companya que ens va deixar recentment i que va ser pionera en engegar la biblioteca de l'escola ja fa molts anys. Era una persona molt treballadora i activa amb la que vaig compartir la tasca d'organitzar la biblioteca, per això estic molt content de que a partir d'ara el nom de la nostra biblioteca siga Biblioteca mestra Mª Carmen Morales.

Per recordar-la us deixe la presentació que va fer Mar ( alumna meua i exalumna de Mª Carmen) del llibre "Així és la vida" . Com diu Mar "Així és la vida" és un llibre que tracta de que hi ha vegades que consiguem el que volem i altres vegades no. Tots voldirem que les persones que estimem, les bones persones, estigueren sempre amb nosaltres però no és així. Així és la vida.

Ir a descargar

dilluns, 16 de gener del 2012

LO + DEL 2011 ( FGSR)

La Fundación Germán Sánchez Ruipérez ja ha preparat una nova selecció de llibres. Es tracta dels MÉS divertits, entretinguts, divertits, interessants d'entre els publicats en l'any 2011. Estan classificars per edats i a més inclouen lectures en diferents suports (també pàgines web, cd's, per aiphones, ipad, etc.)
Podeu consultar la selecció de lectures clicant en la imatge.